Informatie 

Psychomotorische kindertherapie wordt door een aantal zorgverzekeraars vanuit de aanvullende verzekeringen (gedeeltelijk) als alternatieve geneeswijze vergoed. Informeer hiervoor vooraf bij uw zorgverzekeraar.

 

Voor meer informatie over deze vergoedingen:

www.zorgwijzer.nl/vergoeding/psychomotorische-kindertherapie

 

Indien u niet in aanmerking komt voor een vergoeding vanuit de zorgverzekeraar kunt u de gemaakte kosten aftrekken onder de post "bijzondere ziektekosten" tijdens uw jaarlijkse belastingaangifte. Informeer vooraf naar de mogelijkheden.

 

U kunt in sommige gevallen ook in aanmerking komen voor een gedeeltelijke of volledige vergoeding vanuit een persoonsgebonden budget (PGB). Daarnaast kan er ook een aanvraag worden gedaan op de wet bijzondere bijstand via de gemeentelijke sociale dienst. Let op: dit kan alleen als de ouders een laag verzamelinkomen hebben. 

 

Scholen en BSO

Voor scholen en de BSO gelden speciale tarieven voor Relax Kids en Rots en Water training. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

Bereikbaarheid

Het adres van What’s Up is Dr. H. Colijnlaan 306 in Rijswijk. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer zowel met de trein als met bussen. Er zijn twee bushaltes in de buurt. Stadsbus 23 en 18.

Adres station Rijswijk: Pyramideplein 5 te Rijswijk.